Close

Referenser

Läs ett urval av mina referenser nedan!

Emelie jobbade som Traffic Acquisition Specialist/Channel Manager E-commerce hos oss på Dometic under drygt ett år under tiden den ordinarie var på föräldraledighet. Emelie satte sig snabbt in i alla arbetsuppgifter och kunde direkt bidra med sin breda erfarenhet inom området. Jag uppskattade att Emelie kunde arbeta självständigt, men att hon samtidigt var en team player som ställde upp och gjorde arbetsuppgifter utanför sitt arbetsområde för att hjälpa en kollega. Dessutom var hon flexibel och kunde snabbt prioritera om efter nya förutsättningar och deadlines. Jag skulle gärna jobba med Emelie igen!

 

Marie Ekqvist

E-commerce Operations Manager

Jag har haft Emelie som kollega och mentor i många år och det jag kan om digital marknadsföring har jag henne att tacka. Oerhört konkret, strukturerad och lyhörd samtidigt som hon aldrig slutar utvecklas när det kommer till strategier och nya sätt att överträffa kundens målsättningar och ambitioner. 

 
Daniel Bengtsson
E-commerce Manager

Emelie har en arbetsmoral out of this world, och levererar alltid på högsta nivå och alltid i tid. En klippa att luta sig mot när det kör ihop sig. Ett driv att alltid göra det bästa av alla arbetsuppgifter och jämt nå en lösning på de problem som hon ställs inför. Alltid hjälpsam, strukturerad och pedagogisk i sin framtoning!

 

Sanna Nilsson

Dejting och relationscoach

Du kan läsa mer om vem jag är på sidan om mig och mina arbetslivserfarenheter hittar du på LinkedIn.

Vilka behov har du? Hör av dig till mig så berättar jag mer om vad jag erbjuder.

Kontaktformulär