Close

Om Emelie Jansson

Jag bor i Stockholm och har jobbat med digital marknadsföring i mer än 9 år.  Jag är adopterad från Etiopien och växte upp i Jönköping. Närmaste tiden efter gymnasiet spenderades med att dansa i södra Frankrike, jobba på lager och fundera på livet. Tillslut landade jag i Örebro där jag läste media och kommunikationsprogrammet med franska som inriktning. Efter min examen flyttade jag till Skottland via Jönköping och efter några år i Skottland gick flyttlasset till Stockholm. Jag har många intressen i livet men mitt hjärta bankar lite extra för olika former av kultur. Jag älskar film, musik och har dansat mycket i min ungdom. Numera tittar jag mest på när andra dansar men tycker fortfarande det är kul att dansa loss hemma i vardagsrummet.

Väntade och oväntade fakta om mig

✓ Jag har läst franska på Sorbonne i Paris.

✓ Jag har en kandidatexamen i media och kommunikation från Örebro Universitet.

✓ Under mina år i Örebro hade jag ett radioprogram på Radio Campus tillsammans med vänner.

✓ Jag har jobbat extra som svensklärare på en kvällskurs på Glasgow University.

✓ Genom åren har jag engagerat mig i många olika frivilliga projekt riktat till ungdomar vilket alltid gett mig energi och glädje.

✓ Jag tycker det är viktigt att hela tiden utvecklas och brukar försöka testa något nytt varje år. Jag har bland annat försökt lära mig spela instrument (utan större framgång), testat på improvisationsteater och kroki.

✓ Tillsammans med min vän Sanna Nilsson drev jag Singelpodden i 8 år. Det var ett oerhört roligt och givande projekt som gett mig möjlighet att få utlopp för min inre radiopersonlighet.

✓ Jag är intresserad av kodning och har gått kurser hos SheCodes för att lära mig grunderna.

✓ Jag lyssnar mycket på musik och är grym på musikquiz.

✓ Jag har varit med i P1 Morgon och i SVT morgonstudion.

Hitta några utvalda referenser här och läs om mina tidigare arbetslivserfarenheter på min LinkedIn profil.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig!

Kontaktformulär